Citroen C3 primeşte un facelift înainte de Geneva

Francezii de la Citroen au publicat un set de imagini şi detalii despre faceliftul pe care l-a primit hatchbackul C3 înainte de Salonul Auto Geneva 2013.

Citroen C3 primeşte un facelift înainte de Geneva Citroen C3 primeşte un facelift înainte de Geneva

Citroen va prezenta la Salonul Auto Geneva 2013 o variantă uşor restilizată a hatchbackului C3. Deşi oficialii companiei franceze spun că faceliftul lui C3 va fi o premieră mondială la Geneva, modelul a fost deja prezentat în Brazilia în vara lui 2012.

Modificările pe care le-a primit versiunea europeană a hatchbackului francez includ o nouă parte frontală, cu o bară de protecţie care include lumini de zi cu LED-uri, precum şi un set de stopuri redesenate discret.

În interior, bordul vine cu tuşe de negru mat, maro sau gri, care se asortează cu tapiseria.

Pe lângă modificările de ordin estetic pe care le-a aplicat, Citroen a lărgit gama de motoare cu o pereche de propulsoare pe benzină PureTech cu trei cilindri, dintre care unul de 1,0 litri care dezvoltă 68 CP şi unul de 1,2 litri care dezvoltă 82 CP, ambele împrumutate de la noul Peugeot 208.

Un al treilea motor pe benzină, VTi 120, care dezvoltă 120 CP, e disponibil  împreună cu o cutie de viteze manuală sau automată.

Oferta de motoare diesel include propulsoarele HDi 70, e-HDi 70, HDi 90 şi e-HDi 115.

Vânzările lui Citroen C3 facelift vor începe, în Europa, după încheierea Salonului Auto Geneva, unde modelul va fi prezentat oficial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.