Citroen C4 AIRCROSS, prezentat oficial

Autor: Andrei Nan 29 feb. 2012 Știri auto

După ce modelul C4 a reînoit oferta Citroen în segmentul compact, producătorul francez vine cu o nouă propunere pentru completarea gamei sale : CITROËN C4 AIRCROSS. Noul model este realizat pe baza platformei tehnice a crossover-ului Mitsubishi ASX, după modelul fratelui mai mare C-Crosser, contruit pe baza lui Outlander

Designul si inovatiile tehnologice fac din CITROËN C4 AIRCROSS un vehicul adaptat stilului de viaţă urban. Noua siluetă combina manevrabilitatea unui vehicul de teren cu confortul şi confortul unei berline. În functie de motorizare, CITROËN C4 AIRCROSS va fi disponibil atât în versiunea cu tracţiune pe două roţi cât şi cu tractiune integrală. Noul model va fi comercializat începând cu finalul primului semestru al anului 2012 şi se va plasa printre liderii segmentului in ceea ce priveste emisiile de CO2.

Dimensional modelul va fi similar cu Peugeot 4008, adică va avea o lungime de 4,34 metri, o lăţime de 1,80 metri şi o înălţime de 1,63 metri. Din punct de vedere al motorizărilor CITROËN C4 AIRCROSS va fi disponibil cu patru motoare diesel şi benzină acestea putând fi cuplate cu două tipuri de transmisii (4×2 şi 4×4). CITROËN C4 AIRCROSS îşi va face debutul cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012, iar în luna aprilie va fi prezent în showroom-urile Citroen din Franţa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide