Citroen C4 AIRCROSS, prezentat oficial

Francezii prezintă versiunea lor de Mitsubishi ASX. Noul Citroen C4 AIRCROSS ţinteşte aglomeratul segment al SUV-urilor compacte.

Citroen C4 AIRCROSS, prezentat oficial Citroen C4 AIRCROSS, prezentat oficial

După ce modelul C4 a reînoit oferta Citroen în segmentul compact, producătorul francez vine cu o nouă propunere pentru completarea gamei sale : CITROËN C4 AIRCROSS. Noul model este realizat pe baza platformei tehnice a crossover-ului Mitsubishi ASX, după modelul fratelui mai mare C-Crosser, contruit pe baza lui Outlander

Designul si inovatiile tehnologice fac din CITROËN C4 AIRCROSS un vehicul adaptat stilului de viaţă urban. Noua siluetă combina manevrabilitatea unui vehicul de teren cu confortul şi confortul unei berline. În functie de motorizare, CITROËN C4 AIRCROSS va fi disponibil atât în versiunea cu tracţiune pe două roţi cât şi cu tractiune integrală. Noul model va fi comercializat începând cu finalul primului semestru al anului 2012 şi se va plasa printre liderii segmentului in ceea ce priveste emisiile de CO2.

Dimensional modelul va fi similar cu Peugeot 4008, adică va avea o lungime de 4,34 metri, o lăţime de 1,80 metri şi o înălţime de 1,63 metri. Din punct de vedere al motorizărilor CITROËN C4 AIRCROSS va fi disponibil cu patru motoare diesel şi benzină acestea putând fi cuplate cu două tipuri de transmisii (4x2 şi 4x4). CITROËN C4 AIRCROSS îşi va face debutul cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012, iar în luna aprilie va fi prezent în showroom-urile Citroen din Franţa.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.