Citroen C4 Picasso devine Citroen C4 Spacetourer - VIDEO

Urmând acelaşi format ca şi episoadele precedente ...

Citroen C4 Picasso devine Citroen C4 Spacetourer - VIDEO Citroen C4 Picasso devine Citroen C4 Spacetourer - VIDEO

Anunţată în cadrul Salonului Auto de la Geneva, schimbarea numelui din ‘Picasso’ în ‘SpaceTourer’ pentru a desemna MPV-urile Citroën este o oportunitate pentru marcă de a-şi lansa al treilea episod din saga publicitară: ‘Can’t wait for the road’.

Urmând acelaşi format ca şi episoadele precedente, ne întoarcem la aceeaşi familie şi la peripeţiile trăite pe perioada vacanţei, de această dată în decorul unei vile închiriate împreună cu o familie prietenă…O serie de dezamăgiri şi inconvenienţe fac ca familia să tragă aceeaşi concluzie: nimic nu ar fi mai relaxant şi mai confortabil decât să-şi continue călătoria la bordul modelului Citroën C4 SpaceTourer!

În asentimentul semnăturii ‘Inspired by You’ adoptată de Mărcă, acest nou spot publicitar cu atitudine proaspătă şi veselă a fost difuzat în premieră la TV duminică, 1 aprilie.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.