Citroen C4 Picasso şi Grand C4 Picasso primesc un refresh cu aromă de vacanţă – GALERIE FOTO-VIDEO

Autor: ProMotor 09 mai 2016 Știri auto

 


A doua generaţie Citroën C4 Picasso, lansată în 2013, s-a dovedit un succes, însă odată cu vara anului 2016, C4 Picasso primeşte un nou facelift.

Noul C4 Picasso vine cu noi caracteristici intuitive şi tehnologii utile, precum Hands-Free Tailgate, ce oferă o nouă posibilitate de conectare, cu Citroën Connect Nav, şi un nou motor, PureTech 130 S&S EAT6. Acestora li se adaugă nou facelift, o capotă în două nuanţe şi mai multe posibilităţi de personalizare, inclusiv posibilitatea de a alege una dintre cele patru formule distincte de design interior. 

Încă de la lansare, Citroën C4 Picasso a fost disponibil cu o interfaţă de conducere 100% tactilă şi un ecran panoramic HD de 12 inch, precum şi sisteme precum Vision 360, Park Assist şi sistemul de autopilot adaptativ (ACC).

Citroen C4 Picasso aduce un nou facelift pentru ambele versiuni, noi stopuri cu efect 3D în versiune standard, noi jante din aliaj de 17 inch, o capotă în două nuanţe disponibilă pentru C4 Picasso, o nouă culoare argintiu pentru arcada capotei la Grand C4 Picasso şi trei noi culori de caroserie.

Acesta vine şi cu un nou motor, odată cu introducerea motorului PureTech 130 S&S EAT6, care duce la extinderea gamei largi de motoare Euro 6, PureTech şi BlueHDi.

„Pentru noi, noul C4 Picasso reprezintă o reuşită exemplară a know-how-ului Citroën. În plus, faţă de stilul său unic, modern şi dinamic, acesta oferă un nivel incomparabil de confort. Prin arhitectura şi platforma sa EMP2, aduce automobiliştilor un spaţiu amplu, modularitate si calităţi on-road care sporesc satisfacţia tuturor pasagerilor. Astăzi, o echipăm cu un set nou de tehnologii utile care simplifică viaţa de zi cu zi şi îmbunătăţeşte siguranţa rutieră. Noul C4 Picasso are tot ce-i trebuie pentru a deveni un lider pe piaţa europeană”, a declarat Linda Jackson, directorul general al Citroën.

GALERIE FOTO


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide