Citroen dezvăluie ediţia limitată C3 JCC+. Vor fi produse 99 de unităţi, vândute exclusiv online - VIDEO

Ctroën va dezvălui ediţia limitată C3 JCC+ la Salonul Auto de la Paris 2018.

Citroen dezvăluie ediţia limitată C3 JCC+. Vor fi produse 99 de unităţi, vândute exclusiv online - VIDEO Citroen dezvăluie ediţia limitată C3 JCC+. Vor fi produse 99 de unităţi, vândute exclusiv online - VIDEO

Citroën va dezvălui ediţia limitată C3 JCC+ la Salonul Auto de la Paris 2018. Aceasta va fi produsă în doar 99 de unităţi, îşi proclamă modernitatea cu o mulţime de tehnologii. Urmând a fi vândută exclusiv online pe site-ul citroën.fr, ediţia limitată C3 JCC+ va fi prezentată la standul La Maison Citroën din zona dedicată designerului Jean-Charles de Castelbajac şi va fi comercializată în Franţa începând cu luna noiembrie.

O maşină exclusivistă, disponibilă într-o ediţie limitată la 99 de vehicule numerotate. Fiecare maşină produsă va fi semnată de o placuţă metalică numerotată de la 1 la 99, plasată la baza schimbătorului de viteze. Citroën C3 JCC+ va intra în vanzare începând cu luna noiembrie in Franta si reprezinta primul vehicul care va fi vandut exclusiv online prin intermediul site-ului citroen.fr. Aceasta oferă dovada suplimentară a creativităţii şi modernităţii brandului prin revoluţionarea abordării tradiţionale a vânzărilor de automobile.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.