Citroen DS3 maşina oficială a concertului David Guetta

În luna octombrie, Citroen este partener al concertului David Guetta, modelul DS3 fiind maşina oficială a superstarului francez. Concertul face parte din seria de evenimente internaţionale Deadcode Production DIAMOND SERIES.

Citroen DS3 maşina oficială a concertului David Guetta Citroen DS3 maşina oficială a concertului David Guetta

În această toamna, Citroen DS3 este maşina oficială în cadrul concertului de la Bucureşti susţinut de David Guetta, unul dintre cei mai importanţi DJ ai momentului. Muzicianul, de origine franceză, s-a bucurat de un succes ameţitor cu ultimul său album denumit "One Love", mai multe piese ajungând pe primul loc în topurile din Marea Britanie.


Asocierea nu este deloc întâmplatoare, primul model lansat al liniei DS fiind un vehicul stilat, pe care clienţii îl pot personaliza printr-o întreagă gamă de accesorii şi elemente vizuale. Proaspăt şi modern, cu performanţe dinamice apreciabile şi oferind un confort deosebit, DS3 este de asemenea un vehicul cu un design inteligent, a cărui modularitate se adaptează oricărei situaţii. În cadrul vizitei sale în România, David Guetta va călători în cele mai sigure condiţii, Citroen DS3 obţinând în urma testelor 5 stele Euro NCAP.


Concertul va avea loc în data de 15 octombrie, la Romexpo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.