Citroen DS3 te invită la film

Citroen DS3 te scoate la film la tine acasă. Tu trebuie să ai un calculator şi acces la internet, DS3 aduce filmu.

Citroen DS3 te invită la film Citroen DS3 te invită la film

Actorii Evan Rachel Wood, Henry Cavill şi Larry David pot veni la tine acasă, datorită noului Citroën DS3, în filmul "Ce-o fi, o fi", cel mai nou film al lui Woody Allen. Citroën DS3 îţi oferă posibilitatea să vezi gratuit filmul "Ce-o fi, o fi" pe site-ul www.muvix.ro. Pentru a putea viziona filmul nu trebuie decât să-ţi faci cont pe site, iar Citroën îţi oferă gratuit cele mai bune locuri la filmul "Ce-o fi, o fi".

Filmul, o comedie romantică în regia lui Woody Allen, o prezintă pe Evan Rachel Wood în rolul lui Melodie, tânara şi naiva soţie a unui barbat excentric trecut de prima tinereţe: Larry David. Acesta, originar din Greenwich Village, înainte de-a o cunoaşte pe Melodie, este implicat în tot felul de încurcături sentimentale, căci, atunci când vine vorba de dragoste, orice merge. Dar, viaţa lui se complică atunci când face cunoştinţă cu parinţii lui Melodie. Citroën DS3 s-a lansat în România la sfârşitul lunii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.