Citroen DS5 sub lupa celor de la EuroNCAP

Cei de la EuroNCAP au luat la "bani măruţi" noul Citroen DS5, pentru a verifica dacă noul model francez este de cinci stele.

Citroen DS5 sub lupa celor de la EuroNCAP Citroen DS5 sub lupa celor de la EuroNCAP

Momentan rezultatele testelor de impact pentru Citroen DS5 nu au fost publicate, dar o dovadă video a testelor este postată pe YouTube. În acest moment filmul este restricţionat, datorită faptului că ele nu au fost făcute publice.

Până la anunţarea oficială a testelor de impact pentru Citroen DS5, vă prezentăm rezultatele testelor pentru modelele Nissan Leaf, Peugeot 508, Citroen DS4, LEXUS CT200h, Volvo V60, Ford Focus.

Citroen DS4
Ford Focus
Lexus CT200h
Nissan LEAF
Peugeot 508
Volvo V60
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.