Citroen GT zărit pe şosea

Am putea crede că Citroen GT este un concept ţinut într-un palat de cleştar, dar acesta se plimbă în voie pe străzile din Franţa, după cum demonstrează acest clip filmat de un trecător.

Citroen GT a fost exponatul cel mai spectaculos de la Salonul de la Paris din acest an. Tudor Bratu aproape l-a condus şi am fi tentaţi să credem că la asta se rezumă expunerea unui concept, etalarea la salon şi prezentarea într-un cerc restrâns presei. Dar se pare că nu este chiar aşa, şi mai mulţi trecători au putut să îl observe trecând pe o stradă oarecare în Franţa.

Chiar dacă acest video nu este edificator, priveliştea este spectaculoasă şi exclamaţia "Oh, la, la !" a celui care a filmat clipul pare expresia potrivită...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.