Citroën înregistrează vânzări record în România, în primul semestru din 2019

În prima jumătate a anului, Citroën, prin TRUST MOTORS - importatorul oficial în România, a înregistrat o creştere de 47% a vânzărilor într-o piaţa auto ce a crescut cu 17,16% faţă de anul 2018.

Citroën înregistrează vânzări record în România, în primul semestru din 2019 Citroën înregistrează vânzări record în România, în primul semestru din 2019

În prima jumătate a anului, Citroën, prin TRUST MOTORS - importatorul oficial în România, a înregistrat o creştere de 47% a vânzărilor într-o piaţa auto ce a crescut cu 17,16% faţă de anul 2018.

Această creştere, care a atins 1.800 de unităţi Citroën vândute în primele şase luni ale anului 2019, a fost susţinută de modelele Citroën C3, Citroën C3 Aircross, Citroën Elysee şi Citroën C4 Cactus.

Toate cele patru modele au avut creştere de peste 50% in 2019 faţă de 2018, Citroën C3 ajungând sa fie al-4-lea cel mai bine vândul model din segmentul său, cu o creştere de 61%.

În primăvara anului 2019, Citroën a intrat în România pe piata SUV-urilor din segmentul mediu lansând noul Citroën C5 Aircross, model care la nivel european a atins în primul semestru vânzări de peste 50.000 de unităţi.

În 2018, Citroën a vândut 825.000 de unităţi în Europa, valoare ce a însemnat un record în ultimii 7 ani şi o creştere pentru al cincilea an consecutiv.

TRUST MOTORS este importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën şi DS şi unul dintre cei mai importanţi jucători din industria de profil. Reţeaua de distribuţie însumeaza 45 puncte de vânzare în întreaga ţară.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.