Citroen Nemo Combi

După prezentarea în premieră a micului vehicul utilitar Nemo în cadrul Salonului de la Amsterdam din 2007, Citroen expune la Salonul Auto de la Bruxelles (15-27 ianuarie 2008) modelul Nemo Combi.

Citroen Nemo Combi Citroen Nemo Combi
Compact la exterior şi spaţios în interior, Nemo Combi este un vehicul funcţional, robust şi economic, cu o serie de dotări menite să asigure confortul tuturor celor cinci pasageri. Acesta are o lungime de 3,96 metri şi un portbagaj cu o capacitate de 356 litri sau 884 litri cu bancheta spate rabatabilă.

Cu un program de verificări tehnice bine structurat şi dotat cu o gamă de motoare cu consum mic de combustibil şi cu emisii reduse de CO2 (4.6 l/100 km şi 123 g de CO2 / km pentru motorizarea HDi), Nemo Combi este un vehicul de referinţă pe segmentul vehiculelor destinate petrecerii timpului liber. Noul vehicul utilitar va fi disponibil pe piaţa din Europa începând din primăvara anului 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.