Citroen Nemo Concetto

Simpaticul automobil ce preia tema celebrului film de animaţie Disney a fost lansat la Bologna Motor Show.

Citroen Nemo Concetto Citroen Nemo Concetto

Citroen Nemo Concetto ilustrează perfect asemănările între peştele clovn şi conceptul producătorului francez.  Nemo Concetto este precum peştele, mic şi compact dar foarte descurcăreţ şi demonstrează că îndiferent de mediu, inteligenţa este un avantaj de fiecare dată.


Modelul nu încearcă să aibă pretenţii exagerate, fiind o mică autoutilitară cu un aspect hazliu, culori prieteneşti şi o personalitate irezistibilă.  Conceptul reprezintă avanpremiera viitorului model Citroen de autoutilitară de clasă compactă destinată transportului de persoane.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.