Citroën: partener al echipei naţionale franceze de fotbal

Din septembrie 2010, Citroën devine pentru 4 ani partener oficial al Federaţiei Franceze de Fotbal şi al echipei Franţei. Plină de optimism, marca Citroën îşi dovedeşte din nou curajul de a se alătura noii echipe a Franţei pentru a scrie o nouă pagină din istoria sa!

Citroën: partener al echipei naţionale franceze de fotbal Citroën: partener al echipei naţionale franceze de fotbal

În 2009, Citroën dezvăluia noua sa imagine, lansându-se într-o nouă dinamică a Mărcii, care îi oferă astăzi rezultatele: o cotă de piaţă în Franţa de peste 15% lună de lună, obiectiv atins anul trecut prima oară după 30 de ani.

După ce a uimit cu noua sa linie de produse - linia distinctivă DS - Citroën continuă sa surprindă devenind partener al sportului preferat al francezilor (20.000 de cluburi în Franţa) şi nu numai. O premieră în istoria Citroën în Franţa!

«Puternici prin valorile noastre - creativitate, îndrăzneală, exigenţă - suntem mândri astăzi să contribuim la scrierea istoriei noilor "Bleus", bazată pe un nou proiect sportiv ce îl are în centru pe noul selecţioner şi echipa sa tehnică. Pentru prima dată în Franţa, Marca devine parteneră a unei echipe de fotbal şi nu oricare! Pentru noi, acest parteneriat cu Federaţia Franceză de Fotbal şi cu echipa Franţei se înscrie în linia apropierii de clienţii noştri zi de zi", subliniază Xavier Chardon, Director Comercial Citroën Franţa.

Prin acest parteneriat de patru ani, Marca se angajează alături de "Les Bleus" şi de Federaţia Franceză de Fotbal în lupta pentru Campionatul European de Fotbal 2012 şi pentru Campionatul Mondial din 2014.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.