Citroën porţi deschise, 19-23 iunie

Citroën declanşează din nou, în perioada 19 – 23 iunie, în showroom-urile din toată ţara, acţiunea Porţi Deschise, sub sloganul Reduceri care te bagă în priză.

Citroën porţi deschise, 19-23 iunie Citroën porţi deschise, 19-23 iunie
Timp de cinci zile, clienţii sunt aşteptaţi între orele 08:30 şi 20:00 cu discount-uri speciale, de până la 30%, valabile doar în această perioadă, la anumite modele Citroën, în anumite configuraţii: C1, C3, C4 si Berlingo combi.

Showroom-urile dealerilor Citroën se găsesc în oraşele: Alba Iulia, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Deva, Focşani, Galaţi, Oradea, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.