Citroen si Red Bull parteneri în WRC

Citroen Sport va avea ca partener în Campionatul de Raliuri Mondial producătorul de băuturi energizante Red Bull. Logo-ul producătorului va fi prezent pe cele doua maşini Citroën C4 WRC pilotate de Sébastien Loeb/Daniel Elena şi Dani Sordo/Marc Marti.

Citroen si Red Bull parteneri în WRC Citroen si Red Bull parteneri în WRC

Reputaţia internaţională a mărcii Citroën, a performanţele deosebite obţinute de către echipa Citroën Total în Campionatul Mondial de Raliuri si personalitatea piloţilor (trei titluri la constructori plus patru tiluri consecutive la piloţi/copiloţi pentru Sébastien Loeb şi Daniel Elena) au fost motivele care au stat la baza parteneriatului.


"Suntem extrem de încântaţi că avem o astfel de oportunitate de a putea lucra cu o companie atât de dinamică precum Red Bull. Imaginea celor două companii este complementară şi parteneriatul va fi benefic pentru ambele părţi mai ales că Citroën este o marcă activă în raliuri, iar acestea sunt o platformă excelentă pentru Red Bull”, a spus Olivier Quesnel, directorul Citroën Sport, încântat de acest parteneriat care va începe încă de la Raliul Argentinei, urmatoarea etapă din Campionatul Mondial de Raliuri, programată în perioada 27 – 30 martie 2008.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.