Citroën va dezvălui noul Concept C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid – VIDEO

Autor: Marius Vișan 28 sept. 2018 Știri auto
Citroën va dezvălui noul Concept C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid – VIDEO

Pentru a marca Salonul Auto de la Paris, Citroën va dezvălui noul Concept C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid, model ce anticipează versiunea Plug-in Hybrid a noului SUV C5 Aircross, ce va fi lansată la începutul anului 2020. 

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Citroën va dezvălui noul Concept Citroën C5 Aircross SUV Hybrid. Conceptul anticipează versiunea Hybrid a noului SUV C5 Aircross, care va fi lansat la începutul anului 2020. Primul Plug-In Hybrid al Citroën reprezintă primul pas în ofensiva de brand “Low Emission Vehicle” (LEV), care se va materializa printr-un nou LEV lansat în fiecare an, începând cu anul 2020, în conformitate cu obiectivul de a avea o gamă complet electrificată până în 2025.

Citroën va oferi câte o soluţie de mobilitate electrică în fiecare segment, care va fi perfect adaptată nevoilor clienţilor. Tehnologia PHEV de ultimă generaţie de care beneficiază noul concept Citroën C5 Aircross SUV Hybrid întăreşte şi mai mult poziţia noului SUV şi adaugă o altă dimensiune programului Citroën Advanced Comfort®, cu:

– O nouă experienţă de confort Citroën cu o rulare fluidă şi silenţioasă în modul electric (ZEV), care va accentua în continuare confortul de primă clasă al noului SUV C5 Aircross.

– Mobilitate electrică nelimitată: până la 50 de km pentru utilizarea zilnică în modul ZEV şi siguranţa dată de un motor cu combustie pentru călătoriile mai lungi, cu costuri de utilizare reduse.

– Plăcerea de a conduce asigurată de combinaţia dintre motorul pe benzină PureTech S&S de 180 CP şi propulsorul electric de 80 de kW, oferind cuplu la cerere prin intermediul cutiei de viteze automate e-EAT8 şi o putere totală de 225 de CP.

– Tehnologie de vârf proiectată pentru uşurinţa utilizării: gestionare automată a modului de rulare, reîncărcare uşoară, informaţii intuitive, dar şi păstrarea aspectului interior modular.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide