Clarkson: ultima tură pe circuitul Top Gear, licitată pentru 100.000 de lire sterline pentru caritate

Jeremy Clarkson aşteaptă zilele acestea verdictul celor de la BBC în privinţa menţinerii sale în echipa Top Gear, dar nu dă semne că s-ar domoli. Dimpotrivă, i-a insultat pe şefii BBC în stilul său caracteristic, în timp ce obţinea 100.000 de lire sterline pentru o cauză nobilă. Beat that!

Clarkson: ultima tură pe circuitul Top Gear, licitată pentru 100.000 de lire sterline pentru caritate Clarkson: ultima tură pe circuitul Top Gear, licitată pentru 100.000 de lire sterline pentru caritate

Cei care s-au săturat deja de Jeremy Clarkson pot sta liniştiţi: prezentatorul Top Gear pare a arde punţile de legătură cu BBC şi o face în stilul său caracteristic: tocmai i-a insultat pe şefii BBC în cadrul unei gale caritabile, în cadrul căreia a menţionat deja faptul că va fi pus, cel mai probabil, pe liber.

Dar cei care s-au săturat deja de Jeremy Clarkson ar trebui să ştie şi că prezentatorul a reuşit, în aceeaşi seară, să obţină 100.000 de lire sterline pentru o asociaţie caritabilă, licitând ultima tură din istorie pe circuitul Top Gear, alături de el, într-un Ferrari LaFerrari. O maşină excepţională, cum spune Clarkson, o maşină cu care extraordinara aventură numită Top Gear se poate finaliza „on a real bombshell”, cum ar spune Clarkson.

Este încă o dovadă a personalităţii ieşite din comun a acestui jurnalist auto - liber la gură, cu opinii puternice, masculine, cu destule prejudecăţi, într-un stil care este însă, aşa cum recunoştea el însuşi, deja desuet într-o epocă în care nu mai ai voie să superi pe nimeni şi trebuie să fii mereu politically correct. Rămâne de văzut dacă această ultimă tură pe circuitul Top Gear va mai avea loc, cu siguranţă ştim că nu va fi filmată de BBC dacă Clarkson nu va avea câştig de cauză în lupta cu cei de la BBC.

În ciuda celor spuse de Jeremy, nu ştim încă sigur dacă Clarkson va fi dat afară de la BBC, dar ştim deja că Richard Hammond şi James May au refuzat să filmeze fără el, precum şi că sunt destule alte televiziuni interesate de a prelua o emisiune cu cei trei. Viitorul emisiunii Top Gear este strâns legat de cele trei personaje, oricine ar veni în locul lui Clarkson fiind, astfel, nevoit să o ia complet de la capăt, cu alţi colegi.

Circuitul Top Gear, cel mai celebru circuit din lume. Sursa foto

Viitorul echipei Clarkson, Hammond şi May este, însă, unul asigurat. Sunt milioane de fani din întreaga lume care nu dau doi bani pe corectitudinea politică, care consideră că o ceartă între bărbaţi se mai lasă uneori şi cu pumni în figură, urmată de o împăcare la un pahar de bere, nu în faţa tribunalului, şi care vor să fie amuzaţi cu maşini. 

Saga continuă...

ps. se pare că cele 1 milion de semnături ale petiţiei de a-l aduce înapoi pe Clarkson au fost înmânate de un fel de Stig cu... tancul. :)

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.