Clienţii Porsche sunt foarte pretenţioşi

Producătorul german a avut în vedere pentru noul 911 un sistem Start&Stop ce ar fi putut reduce emisiile de CO2 cu 10 g la fiecare sută de km.

Clienţii Porsche sunt foarte pretenţioşi Clienţii Porsche sunt foarte pretenţioşi

Injecţia directă sau transmisia automată cu ambreiaj dublu au fost două tehnologii bine primite de clienţii noului Porsche 911, însă aceştia nu au fost atât de entuziasmaţi şi în ceea ce priveşte un sistem Start&Stop. Acesta a fost luat în calcul de inginerii germani pentru introducerea cu ocazia faceliftului recent, însă feedbackul negativ primit de la clienţi a dus la decizia de a nu fi implementat.

Un asemenea sistem asemănător celui de la BMW, ce opreşte motorul cât timp maşina este imobilizată în trafic, ar fi redus emisiile de CO2 de la Carrera cu 10 g, de la nivelul actual de 225 g/km. Aparent, fanii Porsche sunt susţinători ai tehnologiilor verzi, dar numai dacă acestea vin cu un spor de performanţă.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.