Clipul care ne arată că stereotipurile despre soferii de BMW sunt adevărate - VIDEO

Oricine s-ar afla în spatele volanului acestui X5 negru, şi-a dat toată silinţa ...

Oricine s-ar afla în spatele volanului acestui X5 negru, şi-a dat toată silinţa pentru a consolida anumite stereotipuri cu privire la şoferii BMW.

Este destul de nebunesc să crezi că te poţi strecura cu viteză, cu un SUV între două camioane, pe un drum alunecos, iar acest şofer a aflat asta pe pielea lui şi pe cea şoferului de camion pe care l-a răsturnat. 

Dacă nu a existat o situaţie de urgenţă medicală şi şoferul X5-ului era în drum spre spital, nu ne putem imagina ce alte scenarii ar putea genera acest tip de comportament la volan.

Când conduci un SUV de 2 tone în astfel de condiţii rutiere este foarte greu să-l stabilizezi, chiar şi pentru şoferii profesionşiti. 

Sperăm că nimeni nu a fost rănit grav în acel accident.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.