Clubul moto Hells Angels, interzis în Frankfurt

Germanii au interzis activitatea a două grupări din clubul de motociclişti Hells Angels şi le-au confiscat motocicletele, pe motive de infracţionalitate.

Clubul moto Hells Angels, interzis în Frankfurt Clubul moto Hells Angels, interzis în Frankfurt

După agitaţia stârnită de Salonul Auto Frankfurt 2011, se pare că nu sunt şanse prea mari ca lucrurile să se liniştească, şi nu din din punctual de vedere al premierelor din lumea auto. Locuitorii oraşului german sunt foarte deranjaţi de întâlnirile clubului de motociclişti Hells Angels, a căror tradiţie a început în America, în urmă cu mai bine de 60 de ani, iar în Germania, în anii '70.

În urma sesizarilor referitoare la infracţiunile comise de motocicliştii rebeli, poliţia a hotărât să interzică activitatea a două grupări din club şi chiar să le confişte acestora motocicletele. Membrii Hells Angels sunt acuzaţi de acte de vandalism, posesie de droguri şi folosirea ilegală a armelor, iar potrivit autorităţilor germane, una din 10 anchete legate de delictele din Frankfurt duce la o grupare de motoclişti. Polţia din Frankfurt promite toleranţă zero şi pe viitor faţă de motocicliştii din Hells Angels.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.