CNADNR îşi face planul de amenzi pentru următorii doi ani. Câţi bani cheltuie Compania de drumuri pentru tipărirea şi expedierea proceselor verbale

CNADNR estimează că va trimite şoferilor prinşi fără rovinietă, în următorii doi ani, între 24.000 şi 1.116.000 de amenzi pentru roviniete.

CNADNR îşi face planul de amenzi pentru următorii doi ani. Câţi bani cheltuie Compania de drumuri pentru tipărirea şi expedierea proceselor verbale CNADNR îşi face planul de amenzi pentru următorii doi ani. Câţi bani cheltuie Compania de drumuri pentru tipărirea şi expedierea proceselor verbale

CNADNR estimează că va trimite şoferilor prinşi fără rovinietă, în următorii doi ani, între 24.000 şi 1.116.000 de amenzi pentru roviniete. Pentru trimiterea lor compania este dispusă să plătească până la 6,69 milioane de lei fără TVA, echivalentul a 1,5 milioane de euro. Zilnic la CESTRIN, organismul tehnic al CNADNR, sunt înregistrate în medie sute de contestaţii din partea şoferilor amendaţi pentru lipsa rovinietei.

Informaţiile apar în caietul de sarcini pentru licitaţia deschisă prin care compania de autostrăzi vrea să încheie un nou contract pentru tipărirea şi trimiterea acasă a proceselor verbale de constatare a contravenţiei (PVCC).

Banii vor proveni de la bugetul de stat.

Compania ar urma să încheie un acord cadru valabil 24 de luni şi estimează că vor fi două contracte subsecvente. Procedura de atribuire este licitaţia deschisă. Ofertele vor fi deschise pe 4 noiembrie.

Scopul contractului este achiziţia serviciilor de imprimare, anvelopare, comunicare a PVCC emise de CNADNR prin CESTRIN (organismul tehnic al CNADNR), prin intermediul sistemului informatic de emitere a rovinietei (SIEGMCR) pentru încălcarea prevederilor OG 15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare a drumurilor naţionale.

Câştigătorul licitaţiei va expedia PVCC printr-o trimitere recomandată, cu eliberarea unei dovezi privind livrarea la destinatar sau va afişa PVCC la domiciliul sau sediul contravenientului.

Citeşte mai departe pe gandul.info 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.