CNADNR va investi încă 50 de milioane de euro pentru achiziţia de utilaje de deszăpezire

CNADNR a primit primele utilaje noi de deszăpezire cumpărate în baza unui contract de 33 milioane euro, cu TVA, semnat în toamna anului 2014, şi pregăteşte o nouă licitaţie, estimată la 50 milioane euro, dotările vizând reducerea dependenţei de contractele de lucrări încheiate cu firme private.

CNADNR va investi încă 50 de milioane de euro pentru achiziţia de utilaje de deszăpezire CNADNR va investi încă 50 de milioane de euro pentru achiziţia de utilaje de deszăpezire

CNADNR a încheiat în octombrie contracte în valoare totală de 146,6 milioane lei (33,1 milioane euro), cu TVA, pentru achiziţia a 100 de autofreze de curăţat zăpada şi 7 vehicule echipate pentru intervenţii speciale pe timp de iarnă.

Autofrezele sunt livrate de compania italiana Fresia, iar vehiculele speciale de firma Grădinariu Import Export din Bucureşti. Investiţia CNADNR este cofinanţată cu fonduri europene.

Primele trei unităţi, doua autofreze, de capacitate medie şi mare, plus un vehicul special de intervenţie, au fost prezentate miercuri, utilajele urmând să fie direcţionate de CNADNR către şoseaua Transalpina, respectiv Autostrada Soarelui, la Lehliu.

Restul utilajelor vor fi livrate etapizat, până în luna octombrie, iar durata de amortizare a investiţiei conform CNADNR este de 10 ani.

Citeşte mai multe pe Mediafax.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.