CNAIR a recepţionat 103 autobasculante Ford cu lamă şi răspanditor - VIDEO

Autobasculantele Ford Trucks 3542D, 6x4, sunt dotate cu noul motor Euro 6 Ecotorq

CNAIR a recepţionat 103 autobasculante Ford cu lamă şi răspanditor - VIDEO CNAIR a recepţionat 103 autobasculante Ford cu lamă şi răspanditor - VIDEO

Cele 103 Autobasculante Ford 3542D, recepţionate marţi, vor fi intra în dotarea Direcţiilor Regionale de Drumuri şi Poduri din Bucuresti, Constanţa, Craiova, Braşov, Iaşi, Timişoara şi Cluj pentru acţiuni de deszăpezire pe autostrazile şi drumurile naţionale din România.

Noile autobasculante care au o configuraţie a tracţiunii tip 6X4, sunt dotate cu lamă pentru îndepărtarea zăpezii şi răspânditor pentru materiale antiderapante şi vor fi folosite inclusiv pentru alte activităti specifice CNAIR S.A, ca de exemplu transportul agregatelor destinate staţiilor de asfalt şi al asfaltului produs de acestea.

Valoarea contractului pentru cele 103 utilaje este de aproximativ 9.800.000 euro, fără TVA şi include un pachet de servicii asociat care urmează să se deruleze pe parcursul următorilor 2 ani.

Autobasculantele Ford Trucks 3542D, 6x4, sunt dotate cu noul motor Euro 6 Ecotorq, care datorită sistemului de recirculare a gazelor de evacuare, a turbocompresorului cu geometrie variabilă, a sistemului de injecţie directă şi a unităţii de control electronic inteligent, reduce nivelului de noxe şi implicit poluarea.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.