CNAIR (exCNADNR) comunică reconfigurarea traseului

Restricţii de schimbare de sens

CNAIR (exCNADNR) comunică reconfigurarea traseului CNAIR (exCNADNR) comunică reconfigurarea traseului

Începând de mâine, sub Pasajul de la Otopeni se vor monta separatoare de sens şi se va interzice virajul la stânga dinspre Bucureşti spre Mogoşoaia şi pe direcţia Tunari spre Bucureşti, reconfigurându-se intersecţia. Decizia vine în condiţiile în care se lucrează la modernizarea şi fluidizarea circulaţiei pe DN1, potrivit unui anunţ al CNAIR. Astfel, nu se va mai putea face stânga pe sub pasaj, iar şoferii vor fi nevoiţi să meargă până la primul sens giratoriu. 

Toate relaţiile de circulaţie sunt asigurate prin cele două sensuri giratorii deja executate  provizoriu, pe bretelele existente şi pe traseul vechii centuri.

Să se vor executa şi lucrări specifice de marcaj (semnalizare orizontală), semnalizarea  verticală fiind deja montată, potrivit CNAIR. 

Autor: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.