Cod portocaliu de viscol, ninsori şi polei în estul ţării, cod galben în aproape toată ţara

Cod portocaliu şi galben de polei, viscol şi ninsori în aproape toată ţara, ne avertizează meteorologii. Mare parte din ţară va fi afectată de ninsori, uneori cu aspect de viscol, în special judeţele din estul Carpaţilor având de suferit.

Cod portocaliu de viscol, ninsori şi polei în estul ţării, cod galben în aproape toată ţara Cod portocaliu de viscol, ninsori şi polei în estul ţării, cod galben în aproape toată ţara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben şi cod portocaliu de ninsori, viscol, precipitaţii şi polei, valabilă în nordul, centrul, sudul şi estul ţării, începând de duminică, 28 decembrie seara până luni, 29 decembrie seara, la ora 20:00, conform Mediafax.

În Bucureşti şi în 25 de judeţe din ţară, respectiv Ilfov, Giurgiu, Mehedinţi, Dolj, Gorj, Olt, Teleorman, Vâlcea, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Neamţ, Suceava, Botoşani, Iaşi, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Maramureş, Sibiu, Alba, Hunedoara şi Caraş-Severin, va fi cod galben de ninsori, viscol, precipitaţii mixte şi polei, în acelaşi interval.

Judeţele afectate de Cod Portocaliu şi Galben de duminică seara până luni noaptea

În Muntenia, Moldova, Dobrogea şi estul Olteniei, vântul se va intensifica şi va depăşi la rafală 70 km/h, viscolind şi troienind zăpada.

Totodată, în sudul Banatului, în a doua parte a zilei de duminică, vântul va avea intensificări cu viteze de 60 – 70 km/h, după care va slăbi treptat în intensitate.

Urmăriţi declaraţiile ministrului afacerilor interne pe tema drumurilor care pot fi închise în această perioadă, pe Mediafax.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.