Cod roşu de amenzi pe drumurile ţării, în acest weekend. Cât permise auto au fost suspendate

Autor: Mediafax 16 oct. 2017 Știri auto
Cod roşu de amenzi pe drumurile ţării, în acest weekend. Cât permise auto au fost suspendate

669 de şoferi au fost prinşi, sâmbătă, depăşind viteza regulamentară pe DN2, iar 148 au rămas fără permisele de conducere, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Peste 800 de conducători auto au încălcat prevederile rutiere, sâmbătă, pe Drumul Naţional 2.

Astfel, poliţiştii au depistat, pe DN 2, 822 de conducători auto care au încălcat prevederile rutiere, dintre care 669 au depăşit viteza regulamentară, potrivit IGPR.

Au reţinut 148 de permise de conducere, dintre care 132 pentru depăşirea vitezei corespunzătoare segmentului de drum cu peste 50 km/h. A fost constatată şi o infracţiune: o persoană a fost prinsă conducând în stare de ebrietate.

Un accident grav a avut loc sâmbătă, pe DN 2E, în urma căruia cinci persoane, între care şi un copil, şi-au pierdut viaţa.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide