Colaborare Mercedes Benz - Aston Martin

Prima oară s-a spus că Mercedes va cumpăra Aston Martin. Acum doar vor colabora. Un lucru e cert însă: nu iese fum fară foc.

Colaborare Mercedes Benz - Aston Martin Colaborare Mercedes Benz - Aston Martin

Revista britanică auto CAR afirmă că cele două mari firme vor ajunge să colaboreze în viitor din dorinţa de a reduce costurile. Astfel, Aston Martin ar putea să primească de la Meredes Benz V8-ul de 6,2 litri, motorizările diesel şi hibride dar şi transmisiile cu 8 trepte. În schimb, platformele tehnice vor fi comune, mai ales la nivelul unor modele de lux precum Maybach, care în acest caz ar putea deveni în final profitabile.

Denumit Proiectul Alligator, acesta va apropia cele două mărci într-un mod care ar putea deranja puriştii clienţi trandiţionalişti Aston Martin, însă Mercedes Bez are de gând să se limiteze la modificările care nu se văd, cele de sub capotă, în speranţă că sunetul motorului sau al sistemului de evacuare va rămâne în stilul tipic mărcii britanice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.