Colaborare Nissan-Chrysler

Cele două mari companii au hotărât să colaboreze pentru realizarea unui nou model compact și a unui pick-up, ce vor fi disponibile pe piață din anul 2010.

Colaborare Nissan-Chrysler Colaborare Nissan-Chrysler
Colaborarea dintre cei doi producători este una mai veche, asta pentru că acum câteva luni Nissan a fost de acord să îi furnizeze lui Chrysler modelul Versa sedan pentru o distribuție limitată în America de Sud pe baza unui OEM din 2009. Noua înțelegere constă într-o colaborare strânsă între Nissan și Chrysler, prin care producătorul japonez va construi la fabrica sa din Oppama, Japonia, un model compact ecologic, care să corespundă cerințelor Chrysler în materie de concept și design, urmând să fie comercializat în Europa, America de Nord și alta piețe din 2010.

În ceea ce privește sarcina lui Chrysler, acesta va asambla pentru Nissan viioarea generație de pick-up-uri Titan, ce va împărți platoforma tehnică cu Dodge Ram și va fi asamblată la fabrica din Saltillo, Mexic. Întelegerea poate părea la prima vedere foarte faborabilă pentru producătorul american, care după despărțirea de Mercedes a rămas destul de izolat, însă și Nissan va fi avantajat de o reducere binevenită de costuri în ceea ce privește dezvoltarea unui nou pick-up pentru piața americană.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.