Colecția Nissan GT-R

Atunci când producătorul japonez a anunțat ca țintește direct in modelele Porsche, nimeni nu s-a gândit că se va ajunge atât de departe.

Colecția Nissan GT-R Colecția Nissan GT-R
Nissan GT-RTot în decursul zilei de azi v-am anunțat de noua colecție Porsche Design și iată că și cei de la Nissan au lansat ceva asemănător pentru mult râvnitul model GT-R. Cumpărat în special de fani, acesta va stârni în sufletele acestora o nevoie stringentă de a se integra cât mai bine în noua lor achiziție. Și cum să faci acest lucru mai bine decât printr-set complet de accesorii.

Tricouri, șepci, mănuși, brelocuri și portofele, multe cu inserții de fibră de carbon sunt disponibile pentru orice posesor de Nissan GT-R și nu numai. Vârful de gamă îl reprezină însă o geantă diplomat din fibră de carbon, ce în mod sigur va reuși să impresioneze numeroși cunoscuți.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.