Colecţia de accesorii Mercedes-Benz pentru sezonul rece

Mercedes-Benz propune pentru acest sezon o serie de articole vestimentare

Colecţia de accesorii Mercedes-Benz pentru sezonul rece Colecţia de accesorii Mercedes-Benz pentru sezonul rece

Mercedes-Benz propune pentru acest sezon o serie de articole vestimentare şi alte accesorii din colecţia de toamnă-iarnă, potrivite pentru toate stilurile.

Cea mai importantă piesă vestimentară în această perioadă este o jachetă potrivită pentru diferite temperaturi. Jacheta pentru bărbaţi are elementele de design inspirate de grila de radiator Mercedes-Benz, iar atenţia este atrasă de ornamentul din partea de sus a jachetei, manşetele decupate şi dungile verticale.

În plus, jacheta este rezistentă la vânt, are un fermoar care se închide până la guler şi glugă integrată.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.