Colecţia fabuloasă de maşini a şeicului ”Curcubeu”. FOTO VIDEO

Probabil că numele Hamdan Al Nahyan nu este necunoscut iubitorilor de maşini ...

Colecţia fabuloasă de maşini a şeicului ”Curcubeu”. FOTO VIDEO Colecţia fabuloasă de maşini a şeicului ”Curcubeu”. FOTO VIDEO

 


Probabil că numele Hamdan Al Nahyan nu este necunoscut iubitorilor de maşini. Acest şeic din Abu Dhabi este renumit pentru colecţia sa impresionantă de maşini. Printre altele el deţine şi o mulţime de Mercedes-uri de diverse culori, camioane americane de dimensiunea unei clădiri, maşinuţe de golf, taxiuri, maşini de poliţie, dar şi cele mai originale prototipuri Lamborghini.

În urmă cu câteva decenii, nimeni altul decât Jeremy Clarkson i-a făcut o vizită şeicului şi a urcat la bordul unui Power Wagon de dimensiuni colosale.

Oricare ar fi numele camionului la care vâ gândiţi probabil că el se află deja în colecţia acestui şeic. Dimensiunea este irelevantă. Ceea ce nu a putut fi construit în oraş a fost pus cap la ca în deşert. Unele dintre aceste modele ne-a adus aminte de Supercamionul lui Ceauşescu, maşini româneşti produse la sfârşitul anilor ’80 care aveau înglobată o tehnologie folosită acum de maşinile hibride Toyota. 

O parte din fabuloasa colecţie o puteţi vedea în clipul video de mai jos.

GALERIE FOTO

 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.