Colecţie senzaţională de maşini de epocă... rable

Artă sau sacrilegiu? Unul dintre cei mai excentrici colecţionari de maşini de epocă vrea să ne arate că natura este mai puternică decât tehnologia. Iar rezultatul suntem siguri că va naşte sentimente contradictorii...

Colecţie senzaţională de maşini de epocă... rable Colecţie senzaţională de maşini de epocă... rable

Când spunem ”colecţionari de maşini de epocă”, ne gândim automat la nişte persoane în general vârstnice şi cu foarte mulţi bani, pe care i-au investit în adevărate vitrine cu bijuterii mecanice de altă dată, recondiţionate perfect şi care fac deliciul oricărui împătimit auto. De exemplu Ţiriac Collection.

Nu este şi cazul lui Michael Fröhlich, care, deşi are o colecţie măricică de maşini clasice, nu va fi invidiat de colecţionarii descrişi mai sus. Şi asta deoarece maşinile de faţă sunt nişte epave.

Intraţi în galeria foto şi încercaţi să identificaţi despre ce maşini este vorba!

Da, aţi citit bine, aceste maşini sunt într-o stare avansată (şi continuă) de degradare. Deoarece e vorba de nişte maşini utilizate ca... decoraţii în grădina lui Michael Fröhlich.

Grădină care, de fapt, a căpătat şi un rol de mic muzeu, care poate fi considerat ori inedit, ori un experiment horror... Voi ce părere aveţi: e artă sau nebunie?

Sursa: www.extraordinarycarcollections.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.