Colecţionar olandez vrea 3 Bugatti Veyron

Un pasionat excentric din Olanda are deja două bucaţi şi mai vrea una pentru a forma culorile steagului ţării natale.

Colecţionar olandez vrea 3 Bugatti Veyron Colecţionar olandez vrea 3 Bugatti Veyron

Harrie van de Moesdijk (nu ne intrebaţi cum se pronunţă) are deja un Bugatii Veyron albastru şi încă unul alb, dar mai vrea un al treilea exemplar roşu pentru a forma în acest fel tricolorul Olandei. Evident, dacă suntem cârcotaşi putem să-i amintim că acestea sunt culorile oficiale şi ale altor ţări, precum SUA sau Franţa.

Iar ideea năstruşnică este şi mai greu de realizat pentru că olandezul vrea ca al treilea model să fie chiar ultimul din seria de 300 construite. Iar pentru asta va trebui să scoată ceva bani în plus din buzunar. Dar dacă şi-a permis două modele până acum, un al treilea nu ar reprezenta un mare impediment.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.