Colina Motors a inaugurat un nou centru Hyundai în Popeşti-Leordeni

Oferta specială de care beneficiază clienţii Hyundai cu această ocazie – „Manoperă la revizie plus ITP gratuit, pe viaţă!”

Colina Motors a inaugurat un nou centru Hyundai în Popeşti-Leordeni Colina Motors a inaugurat un nou centru Hyundai în Popeşti-Leordeni

Cel mai recent Distribuitor şi Reparator Autorizat Hyundai, Colina Motors, dispune de un showroom cu o suprafaţă de 260 mp, unde pot fi expuse până la 6 autovehicule. Operaţiunile service în garanţie si post-garanţie care pot fi efectuate în atelierul Colina Motors includ diagnoza computerizată, operaţii de întreţinere şi reparaţii complete, operaţiuni de tinichigerie şi vopsire caroserie, montare accesorii. De asemenea, clienţii pot achiziţiona gama completă de piese de schimb şi accesorii pentru autovehiculele Hyundai. Modelele comercializate de Colina Motors acoperă toată gama de autovehicule Hyundai, de la autoturisme - i10, i20, i30, Accent, Grandeur, MPV-uri - ix20 şi SUV-uri - ix35, Santa Fe, Tucson, până la autoutilitare sau minibus-uri - modelul H-1.

"Includerea mărcii Hyundai în portofoliul Colina Motors face parte din strategia noastră de adaptare a politicii companiei pentru a face faţă provocărilor pieţei, având în vedere asigurarea unei baze cât mai largi de clienţi, cărora noi le oferim permanent soluţii adaptate unor nevoi specifice. Principalul obiectiv este să asigurăm clienţilor noştri aceeasi calitate cu care i-am obişnuit, având în vedere permanent gradul de satisfacţie a acestora şi acordând o importanţă deosebită diversificării serviciilor pe care le punem la dispoziţie." - Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motors

Oferta specială cu care Colina Motors îşi întâmpină clienţii cu ocazia lansării noului centru integrat se adresează tuturor persoanelor care achiziţionează un autovehicul Hyundai sau care efectuează orice lucrare de service pentru un autovehicul Hyundai la sediul său, în perioada 1 martie - 30 aprilie. Campania "Gratuit, pe viaţă" implică manopera la revizii şi ITP, gratuite, pe viaţă. Colina Motors activează pe piaţa auto din România încă din anul 2000, debutând ca şi companie specializată în servicii destinate activităţilor de motorsport. Începând cu anul 2004, Colina Motors a devenit distribuitor autorizat Ford, iar în 2007 - centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz, autovehicule comerciale. Colina Motors este de asemenea importator al renumitelor mărci germane de tuning Brabus şi Startech, precum şi reprezentant al unor mărci importante de accesorii auto şi echipamente sportive.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.