Colina Motors, partenerul Citroën Racing Trophy România şi în 2011

Colina Motors, în calitate de distribuitor oficial Citroën Racing pentru România, continuă implicarea, ca şi partener tehnic, în proiectul Citroën Racing Trophy România.

Colina Motors, partenerul Citroën Racing Trophy România şi în 2011 Colina Motors, partenerul Citroën Racing Trophy România şi în 2011

Începută odată cu Raliul Ţara Bârsei 2009, competiţia Citroën Racing Trophy România premiază concurenţii cu maşini Citroën C2R2-Max sau Citroën DS3-R3 din Campionatul Naţional de Raliuri, echipajele înscrise până acum în acest an fiind în număr de cinci.

Colina Motors continuă implicarea ca şi partener tehnic în proiectul Citroën Racing Trophy România, asigurând suportul şi verificările tehnice pentru participanţi, precum si furnizarea de piese şi componente specifice. În calitate de unic distribuitor Pirelli în România - anvelopele oficiale ale competiţiei la nivel mondial - Colina Motors va furniza participanţilor anvelopele pentru toate etapele şi suprafeţele de rulare. De asemenea, Colina Motors oferă un premiu de 500 Euro pilotului care câştigă cele mai multe probe speciale la fiecare raliu.

"Este un parteneriat care ne onorează şi suntem pregătiţi să susţinem acest proiect, care s-a bucurat de un mare succes în toate ţările în care s-a organizat. Mulţumim Citroën România pentru excelenta colaborare din sezonul competiţional trecut şi urăm succes tuturor echipajelor înscrise în competiţia de anul acesta." - Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motors.

Alina-Carmina Bunica va participa la prima etapă a competiţiei cu un Citroën C2R2-Max al echipei Colina Motors. Vicecampioană naţională de karting în 2004, Alina-Carmina Bunica debutează în Campionatul Naţional de Raliuri în 2007, iar experienţa şi rezultatele acumulate o califică drept o competitoare serioasă pentru un loc pe podiumul Citroën Racing Trophy România.

Premiul oferit de Citroën România pentru o victorie în Citroën Racing Trophy este de 2.500 Euro şi 10 puncte, locul secund primeşte 1.500 Euro şi 8 puncte, locul al treilea 1.000 Euro şi 6 puncte, locul al patrulea 800 Euro şi 4 puncte, iar locul al cincilea 500 Euro şi 2 puncte. Pentru primii trei clasaţi în final, după cumularea punctelor câştigate la fiecare etapă, premiile suplimentare sunt în valoare totală de 6.000 Euro. Pentru piloţii care concurează cu modele Citroën DS3 R3 şi C2-R2 MAX, va fi recompensată poziţia în clasamentul automobilelor omologate de FIA la grupa R (clasele R1, R2, R2, R3 T). În cazul în care nu se întocmeşte un clasament oficial care să cuprindă toate maşinile omologate de FIA la grupa R, se va lua în considerare clasamentul oficial FIA al fiecărei etape, fiind luate în calcul doar maşinile care corespund acestei omologări.

Trofeul cuprinde şase din cele nouă etape ale campionatului, patru desfăşurate pe asfalt şi două pe macadam, astfel: Braşov (8-9 aprilie), Târgu Mureş (6-7 mai), Cluj (28-29 mai), Argeş (17-18 iunie), Sibiu (8-9 iulie) şi Arad (5-6 august).

La nivel mondial, cele 10 ţări care iau parte la Citroën Racing Trophy anul acesta sunt Belgia, Republica Cehă, Franţa, Irlanda, Italia, Polonia, Portugalia, România, Elveţia şi Marea Britanie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.