Comanzi un Maserati Quattroporte plus şofer

Pe durata celei de-a 3-a ediţii a Luxury Show (4-7 decembrie 2008), Maserati lansează o ofertă unică pe piaţa din România: serviciile unui şofer pentru fiecare nou Maserati Quattroporte.

Comanzi un Maserati Quattroporte plus şofer Comanzi un Maserati Quattroporte plus şofer

Astfel, pentru a completa imaginea unui model ce se remarcă în primul rând prin caracterul exclusivist, AutoItalia Group va angaja câte un şofer pentru fiecare nou Quattroporte comandat în timpul expoziţiei Luxury Show 2008. Şoferii vor însoţi clienţii noilor modele pe o durată de 6 luni, costurile salariale urmând să fie suportate în totalitate de AutoItalia Group.

În România, în ultimii 5 ani, AutoItalia a importat 127 unităţi Maserati: 58 Quattroporte, 41 Granturismo, 20 Coupe şi 8 Coupe Sypder. În 2004, la Salonul Auto de la Frankfurt, prin modelul Quattroporte, Maserati a reinventat categoria de „Luxury Sport Sedan”. Maserati Quattroporte a primit până în prezent 47 de premii internaţionale, inclusiv în România.

De asemenea, tot pe durata expoziţiei, Maserati va oferi fiecărui cumpărător de Granturismo şi Granturismo S câte un ceas exclusivist marca Audemars Piguet sau, în funcţie de preferinţe, un set de cinci genţi de călătorie marca Salvatore Ferragamo (preţ de retail: 6.450 euro).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.