Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză: Semnăm contractul pentru autostrada Ploieşti-Braşov

Autor: Mediafax 04 apr. 2019 Știri auto
Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză: Semnăm contractul pentru autostrada Ploieşti-Braşov

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză se ocupă de 22 de proiecte care se vor realiza în parteneriat public-privat, din 6-7 domenii prioritare, printre care autostrada Ploieşti-Braşov, proiect care se ridică la valoarea de 1,3 miliarde de euro, a anunţat preşedintele comisiei Ion Ghizdeanu.

Prezent la emisiunea de business ZF Live, Ghizdeanu a precizat că proiectul Ploieşti-Braşov se află în faza a doua, de stabilire a firmei câştigătoare, apoi vor urma negocierile directe. Termenul de finalizare a autostrăzii Ploieşti-Braşov este anul 2023.

Comisia Naţională de Strategie şi Prognoză a primit, prin ordonanţă de urgenţă, misiunea de a coordona toate marile proiecte de parteneriat public privat. Ghizdeanu a explicat că raţiunea pentru care CNSP a ajuns să se ocupe de autostrăzi a fost nevoia existenţei unei singure instituţii care să integreze negocierile pe parteneriate public- private, baza fiind capacitatea instituţiei de a evalua proiectele în primul rând din punct de vedere economic.

Citeşte mai departe pe Mediafax.ro

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide