Compania germană Borgward revine după mai bine de 50 de ani

În anii '50, numele Borgward era unul dintre cele mai importante din industria auto germană., dar după un faliment dubios în 1961, compania a dispărut de pe buzele multora. Acum, însă, germanii promit o revenire pe scena auto mondială.

Compania germană Borgward revine după mai bine de 50 de ani Compania germană Borgward revine după mai bine de 50 de ani

Marca auto germană Borgward va prezenta, în cadrul Salonului Auto Geneva 2015, modelul care marchează revenirea companiei în peisajul automobilistic mondial după o absenţă de peste 50 de ani.

Înfiinţată de Carl Borgward, firma din Bremen, Germania a produs mai multe modele de-a lungul celor peste 30 de ani de activitate, dar Isabella a fost, probabil, unul dintre cele mai cunoscute. În 1961, însă, un faliment suspicios a dus la închiderea fabricii şi dispariţia mărcii.

Actualii proprietari nu au dat detalii despre noul model care va purta numele Borgward, dar în videoclipul de mai jos există, la sfârşit, o siluetă de coupe cu forme care aduc aminte de anii '50 - perioada în care compania germană a atins apogeul.

Ce-i drept, nu e prima dată când Borgward încearcă să revină în lumea auto a prezentului, existând tentative de resuscitare încă din 2006. Să sperăm că de data aceasta va fi cu noroc.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.