Compania Opel este pregătită să treacă la noile standarde WLTP

Începând cu 1 septembrie 2018 toate autovehiculele noi ...

Compania Opel este pregătită să treacă la noile standarde WLTP Compania Opel este pregătită să treacă la noile standarde WLTP

Începând cu 1 septembrie 2018 toate autovehiculele noi care sunt înmatriculate trebuie să fie în conformitate cu procedura de testare WLTP. Noua procedură oferă date mai realiste în ceea ce priveşte consumul de carburant. Opel îşi pregăteşte de mai mulţi ani portofoliul pentru introducerea noilor standarde şi toată gamă de autoturisme respectă în prezent aceste cerinţe noi. 

Opel a început să publice cifre de consum WLTP încă din iunie 2016, primul model fiind Astra. Au urmat Opel Mokka X şi Opel Zafira şi apoi cea de-a doua generaţie a vârfului de gamă, Insignia, Opel obţinând aprobarea de tip pentru Insignia 2.0 BiTurbo Diesel în conformitate cu procedura de testare WLTP la mijlocul anului 2017 – cu un an înainte ca noile reguli să intre în vigoare.

Pentru a respecta WLTP, toate autoturismele Opel au fost echipate cu tehnologii precum sistemele de reducere catalitică selectivă (SCR) pentru autovehiculele diesel şi filtre de particule pentru motorizările pe benzină (GPF) pentru autovehiculele cu injecţie directă.

WLTP este un test de laborator care foloseşte profiluri de conducere „reale”, preluate din statistici desfăşurate la nivel global. Ciclul este împărţit în patru părţi şi vizează viteze medii diferite: scăzută, medie, ridicată şi foarte ridicată. Fiecare parte include o varietate de situaţii de accelerări şi frânări. Fiecare combinaţie de motor/transmisie a unui anumit tip de autovehicul este testată cu cele mai economice dotări, dar şi cu cele care consumă cel mai mult carburant. În timp ce valorile NEDC sunt valabile doar pentru Europa, datele obţinute din ciclul de testare WLTP sunt comparabile la nivel mondial.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.