Compania Volkswagen, ţinută în suspans de un furnizor

VW este prins într-o dispută aprigă ...

Compania Volkswagen, ţinută în suspans de un furnizor Compania Volkswagen, ţinută în suspans de un furnizor

O dispută dintre Volkswagen şi un important furnizor al acestuia s-a intensificat recent, cu ameninţări de îngheţare a livrărilor şi majorări de 1.000% a preţurilor componentelor, relatează Handelsblatt. În ultimii ani, tensiunile dintre producătorii auto şi furnizorii acestora s-au intensificat pe fondul presiunilor legate de costuri.

Pentru a treia oară în patru ani, VW este prins într-o dispută aprigă cu un furnizor care produce componente vitale. Prevent, cu sediul în oraşul de origine al VW, Wolfsburg, şi cu 30.000 de angajaţi la nivel mondial, a avut multă vreme o relaţie apropiată cu gigantul auto. În ultimii ani, însă, tensiunile au crescut, ambele părţi acuzându-se reciproc de rea credinţă şi tactici agresive de negociere.

Prevent, controlat de investitorul de origine bosniacă Nijaz Hastor şi cei doi fii ai acestuia, a devenit expert la impunerea de majorări de preţuri cu ameninţări de paralizare a producţiei VW.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.