Comparaţie între Android Auto şi Apple CarPlay. VIDEO

Următoarea generaţie a sistemelor de infotainment din maşini îi pune în scenă pe doi dintre cei mai mari jucători din industria IT&C: Apple şi Android. Fiecare dintre ei a lucrat la câte un sistem care să se folosească de telefonul mobil pentru puterea de procesare, dar să afişeze informaţiile pe ecranul de pe consola centrală a maşinii. Cineva a făcut o comparaţie între cele două sisteme care funcţionează, atenţie, pe acelaşi model.

Comparaţie între Android Auto şi Apple CarPlay. VIDEO Comparaţie între Android Auto şi Apple CarPlay. VIDEO

Apple CarPlay şi Android Auto sunt cele două propuneri ale giganţilor IT Apple şi Google pentru sistemul multimedia din maşină. Fiecare dintre ele se foloseşte de câte un telefon care rulează sistemul de operare iOS, respectiv Android, dar informaţiile de care ai nevoie sunt afişate direct pe ecranul cu care a fost dotat maşina, smartphone-ul fiind doar creierul din spatele operaţiunii.

Acum, cei de la 9to5Mac au făcut o comparaţie între cele două sisteme de infotainment şi au descoperit, spre mulţumirea fanilor Android şi iOS, că atât Apple CarPlay, cât şi Android Auto pot fi prezente pe aceeaşi maşină. Trebuie doar să selectezi platforma de care ai nevoie, în funcţie de ce telefon deţii.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.