Comparativ video între noul Range Rover şi Mercedes-Benz G63 AMG

Americanii de la Motor Trend au pus faţă în faţă un SUV nou-nouţ şi un SUV care se află în producţie încă din 1979. Ce a ieşit, vedeţi în continuare.

Comparativ video între noul Range Rover şi Mercedes-Benz G63 AMG Comparativ video între noul Range Rover şi Mercedes-Benz G63 AMG

SUV-ul britanic Range Rover a ajuns la a patra generaţie şi este o maşină nou-nouţă, cu tehnologii de ultimă oră. În partea cealaltă a balanţei se află Mercedes-Benz G-Class, care, deşi a tot fost actualizat de-a lungul vremii, a rămas în esenţă o maşină veche de peste 30 de ani.

Americanii de la Motor Trend au pus faţă în faţă aceste două maşini pentru a vedea ce pot face pe un traseu de off-road cu dificultate medie.

Ce a ieşit, vedeţi în clipul video de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.