Compilaţie: Accidente cu supercaruri

Cu cât maşina este mai scumpă şi are mai mulţi cai, cu atât ieşirile în decor sunt mai spectaculoase. Acest lucru este ilustrat în acest clip cu supercaruri dezintegrându-se în peisaj.

"Cam asta se întâmplă când o persoană cu mulţi bani, dar fără abilităţi la volan, conduc maşini cu mulţi cai putere..". Nu le ţinem partea celor care au supercaruri şi nu au licenţă de pilot, dar chiar şi Schumacher o mai comite, figurând în acest top cu o ieşire în decor într-o maşină de test.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.