Comunicarea pe forum - Situaţia tipică

Forumurile cu specific auto sunt pline de topicuri în care potenţiali clienţi vin să ceară sfaturi cu privire la maşina pe care trebuie să o cumpere. Şi de cele mai multe ori, lucrurile merg într-o direcţie specifică.

Clipul video ataşat ne arată cel mai bine acest lucru, exemplificând printr-un caz tipic: o mamă a doi copii caută un mijloc de transport sigur şi fiabil. Aşa cum vă aşteptaţi, propunerile nu sunt deloc pe placul mamei. De exemplu, primul automobil recomandat este un Lotus Elise. Ce a urmat vedeţi în filmul ataşat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.