Concediat din cauza pozelor spion!

Un electrician de la fabrica GM din Ontario, unde se va construi Chevrolet Camaro, a fost concediat după ce pozele făcute de el pe linia de montaj au ajuns pe internet.

Concediat din cauza pozelor spion! Concediat din cauza pozelor spion!
Pe internet, pozele spion se numără printre cele mai fierbinţi subiecte, lucru care le dă dureri de cap constructorilor, care trebuie să investească din ce în ce mai mult pentru păstrarea secretului despre produse cât mai mult timp.

Recent, un angajat la fabrica din Ontario a fost concediat de conducerea GM, după investigaţiile realizate de oficiali, în urma apariţiei pe internet a pozelor făcute de electrician cu telefonul. Ridicolul situaţiei rezidă din faptul că nu lucrătorul dat afară a postat pozele pe internet, ci... prietenii copiilor săi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.