Concept de semafor

Designerul Thanva Tivawong a venit cu o propunere interesantă în materie de semaforizare: semaforul clepsidră

Concept de semafor Concept de semafor

Propunerea venită din partea lui Thanva Tivawong este interesantă din punct de vedere al "prezicerii" fazelor care urmează, fără a fi luat prin surprindere de culoare galbenă sau, chiar mai rău, de culoarea roşie a semaforului actual.

Thanva Tivawong ne propune practic un limbaj prin care semaforul transmite şoferului ceea ce este programat să fac în pasul următor. Conceput sunt formă de clepsidră, semaforul cu led-uri al lui Thanva Tivawong, specifică foarte clar şi timpul rămas pănă la terminarea unei faze.

Conceptul prezentat de Thanva Tivawong duce un pic mai departe ideea de semafor cu cronometru, practic ne este prezentat viitorul acestui tip de semafor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.