Concept Design: Audi Trimaran Hybrid Yacht

Studio-ul de design Audi din Munchen, aduce în atenţia publicului un concept foarte interesant:Audi Trimaran Hybrid Yacht.

Concept Design: Audi Trimaran Hybrid Yacht Concept Design: Audi Trimaran Hybrid Yacht

Audi Trimaran Hybrid Yacht este opera lui Stefanie Behringer, un designer care ne explică ideea din spatele acestui iaht hibrid de lux. Audi Trimaran este un concept nou, care include două ski jet-uri într-o barcă cu motor. Arhitectural, iaht-ul este bazat pe un trimaran. Propulsia este asigurată de două motoare uşoare, alimentate cu motorină de la Audi, iar jet ski-urile sunt acţionate electric.

Jet ski-urile pot propulsa barca până la viteze de 8 noduri marine. Pentru atingerea unei viteze mai mari de 30 de noduri cele două motoare diesel funcţionează concomitent. Atunci când se accelerează puternic, cele două motoare electrice "asistă" propulsoarele diesel, astfel realizându-se un consum de carburant. Asemenea sistemelor hibride care se regăsesc pe maşini, motoarele diesel ale bărcii funcţionează şi pe post de generator, încărcând bateriile care alimentează cele două jet ski-uri electrice.

Audi Tromaran are o lungime de 15 metri şi o lăţime de 6,4 metri, oferind astfel spaţiu suficient pentru 12 persoane.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.