Conceptul electric pe care îl sorbi dintr-o privire (galerie foto)

Autor: Alexandru Banu 09 aug. 2017 Știri auto

UPDATE 23.03.2018 Buzz a venit şi în România şi îl vedeţi la SIAB – Salonul Internaţional Auto Bucureşti. Volkswagen a adus li trofeul UEFA al Campionatului European de Fotbal. În 2020 vor fi 4 meciuri şi în România.

Volkswagen şi UEFA au încheiat un contract pe 4 ani de zile, din 2018 până în 2022. Asta înseamnă că delegaţiile oficiale UEFA în anumite competiţii sportive vor fi făcute cu maşini VW. Nu cu orice maşini VW, ci numai cu ID-uri – noul subbrand german de electrice se numeşte ID. Primul mare rezultat vizibil e peste 3 ani, când România e pe lista celor 13 ţări în care se vor juca meciuri pentru Euro 2020 (competiţia face 60 de ani). O să vedem Bucureştiul plin de maşinuţe ID (deocamdată doar concepte) care duc delegaţii UEFA şi invitaţii la meciuri (oficiali, arbitri, observatori, personalităţi). Transportul acestora se va face exclusiv cu maşini ID. Şi vor fi multe de tot, de la un stadion la altul, de la hoteluri la terenurile de joc şamd.

În 2022, în ultimul an din contractul semnat ieri, ID-urile vor fi maşinile oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal (Qatar). Între aceste două mari competiţii vor mai fi altele, printre cele mai mari, unde VW va furniza ID-uri pentru mobilitatea UEFA. Până azi dunt 3 concepte ID – Crozz (crossover), Buzz (van, reinterpretare T2) şi ID (de oraş). 

 

ID BUZZ, CROZZ ŞI ID (GALERIE FOTO)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide