Conceptul Honda HR-V a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris 2014

Aşa cum eram anunţaţi în urmă cu puţin timp, Honda a prezentat la Paris 2014 conceptul HR-V, un SUV de mici dimensiuni care poate aduce la viaţă modelul HR-V.

Conceptul Honda HR-V a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris 2014 Conceptul Honda HR-V a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris 2014

La fel cum am păţit şi cu Honda Civic Type-R, japonezii au restricţionat accesul în interiorul conceptului HR-V la Salonul Auto de la Paris 2014, însă din exterior, lucrurile stau bine pentru japonezi la capitolul design.

Cel mai probabil, versiunea de serie nu va beneficia de un design la fel de bogat ca şi prototipul, însă ce am putut vedea până acum reprezintă un start promiţător, deşi la o privire mai superficială ai putea să spui că ai de-a face cu un Nissan Qashqai mai futurist sau cu un CR-V intrat puţin la apă, în special în partea din faţă.

În fine, va trebui să mai aşteptăm până în vara lui 2015 pentru lansarea modelului de serie, însă până atunci vă puteţi da cu părerea despre concept după ce vizionaţi imaginile din galeria foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.