Conceptul Lexus LF-NX, dezvăluit înainte de premiera de la Frankfurt

Autor: ProMotor 04 sept. 2013 Știri auto

Japonezii au ridicat parţial cortina misterului şi publică primele imagini oficiale cu Lexus LF-NX, un concept de crossover compact premium anunţat cu ceva timp în urmă printr-o imagine teaser.

Aşa cum au anunţat oficialii Lexus, conceptul LF-NX încearcă să prefaţeze un nou model în gama Lexus, din clasa crossover-elor compacte premium, un segment care a fost rapid populat de modele precum Mercedes-Benz GLA, BMW X1 sau Audi Q3.

Încă de la prima privire, conceptul se remarcă prin formele ascuţite ale caroseriei, look-ul agresiv oferit grila frontală supradimensionată şi de spoilerele mai mult decât îndrăzneţe, caracteristici care par să se reflecte şi la nivel de habitaclu.

Tot ce este specificat despre propulsia lui LF-NX este faptul că aceasta va fi bazată pe tehnologia Lexus Hybrid Drive, setată pentru a se plia pe cerinţele impuse de un SUV.

Deocamdată nu au fost făcute publice restul de specificaţii tehnice pentru conceptul LF-NX, însă acestea sunt aşteptate să apară odată cu lansarea prototipului la Salonul Auto de la Frankfurt.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide